7W: n leikkausreikä 75 mm: n säädettävät COB-upotetut LED-alasvalot himmennettävä

7W: n leikkausreikä 75 mm: n säädettävät COB-upotetut LED-alasvalot himmennettävä

7W 4 tuuman 100mm säädettävä COB LED Down valot. Käyttämällä 6063 alumiinia kotelon muodostamiseksi ja kansalaiskeskipäätelaitteen avulla varmistetaan korkea valotehokkuus, korkea CRI. Jousipidike, helppo asentaa. Käytetään laajasti kotona, toimistossa, hotellissa jne.

Keskustele nyt

Tuotetiedot

7W: n leikkausreikä 75 mm: n säädettävät COB-upotetut LED-alasvalot himmennettävä

7W 4 tuuman 100mm säädettävä COB LED Down valot. Käyttämällä 6063 alumiinia kotelon muodostamiseksi ja kansalaiskomponentilla varustetun sirun avulla varmistetaan korkea valotehokkuus, korkea CRI. Jousipidike, helppo asentaa. Käytetään laajasti kotona, toimistossa, hotellissa jne.


Tuoteparametri

LG-D7080B

5w7w led downlight.png

kuvat 7w led downlightIP44 LED Downlight.jpg7W LED warm white downlight.jpg

Tuotteen ominaisuudet

1.Heat dissipation materiaalia käytämme on korkea lämmönjohtavuus alumiinilevy ja 6063 alumiininen jäähdytin, perusteella johtuminen, konvektiota ja säteily optimoida lämmönhukka rakenne rakentaa parantaa lämmönhukka vaikutus.

2. Hyväksytty COB-siru on luonut tasaisen ja hellävarainen valoefekti, joka ei sisällä häikäisyä, korkea värisävyindeksi ja korkea valotehokkuus.
3.Vihreä, ympäristö ja ilman saastumista, kylmävalosuunnittelu, ei lämpösäteilyä, ilman silmien ja ihon vaurioita. Ei lyijyä, elohopeaa ja muuta saastumista
Elementtejä, ymmärtää todellisen ympäristöystävällisen ympäristön.


hakemus


7w cob johti alasvalot

7w cob led downlightAsennus

图片 63.png

LED-valaisin on helppo asentaa, älä käytä paikkaansa, kestävää, laadunvarmistusta viiden vuoden ajan.


Pari:30W erittäin ohut pintalevyvalaistu LED-paneelin valaistus 300x600mm Seuraava:60W 1x4ft suorakaide LED-paneelin valaistus 300x1200mm

Tutkimus